Daca utilizezi serviciile si produsele oferite de site-ul sentrepte.ro înseamna ca esti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

TERMENI GENERALI

a. Acest site este proprietatea sentrepte.ro. Accesarea acestui site ori a oricarei parti din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmeaza. Acordul de utilizare îsi produce efectele între dumneavoastra si sentrepte.ro.

b. sentrepte.ro poate schimba continutul si structura site-ului la orice moment.

c. Utilizarea presupune acceptarea regulilor sentrepte.ro.

d. Modul de utilizare a acestui site este guvernat de legi, reguli si conditii asa cum se stipuleaza mai jos.

  1. CONTINUT

a. Toate fotografiile si informatiile publicate (numite generic continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

b. Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din România, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre sentrepte.ro.

c. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al sentrepte.ro.

  1. COPYRIGHT

a. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.

b. Sunt interzise copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului sentrepte.ro

c. Este interzisa folosirea sub orice forma a imaginilor de pe acest site fara un acord intre utilizator si proprietar pe baza unui contract de cesiune a dreptului de utilizare.

d. Nici o imagine, nici o parte a site-ului sau grafica ce apartine site-ului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.

e. Orice utilizare neautorizata a informatiilor din acest site fie ca sunt fotografii, grafica, texte este supusa legilor in vigoare din Romania si va fi sanctionata ca atare.

  1. UTILIZARE FOTOGRAFII

a. Modul de utilizare a imaginilor de stoc de catre utilizator se va face cu respectarea Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor sau a legilor similare din tarile de origine ale cumparatorilor.

b. Agentiile de publicitate, editurile, editorii si designerii individuali pot folosi fotografiile din sectiunea stoc a site-ului pentru crearea de grafica sau machete destinate unor terti numai folosind imagini insemnate cu watermark. Acestea nu sunt purtatoare de onorariu atat timp cat sunt folosite ca suport de oferta pentru acestia.

c. Folosirea imaginilor fotografice din sectiunea stoc se face numai pe baza unui contract de cesiune a drepturilor de utilizare semnat intre sentrepte.ro si beneficiar pe baza ofertei generale de pret si a modului de utilizare a fotografiilor.

d. Toate drepturile asupra imaginilor fotografice din acest site sunt gestionate de proprietar.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin intermediul mijloacelor afisate in sectiunea contact

Va multumim!