Protectia Datelor Personale

Site-ul sentrepte.ro se obliga sa protejeze si sa respecte datele personale ale fiecarui beneficiar si partener al nostru, asigurandu-ne că acestia stiu oricand ce date avem, cum le procesam si ce drepturi au asupra lor.

Colectarea datelor

Webdite-ul nostru proceseaza, in general, date personale in urmatoarele situatii: comenzi, cereri oferta, date de contact pentru newsletter si comunicari/invitatii/noutati.Datele procesate cuprind, de regula: date de contact, nume, raspunsuri la intrebari care ne ajuta sa realizam proiectul.
Folosim serviciul Google Analytics pentru a putea evalua traficul de pe site-ul noastru, fara insă a putea identifica personal vizitatorii. Acesta analizeaza la nivel colectiv informatii precum: timpul petrecut pe site, paginile cele mai vizitate, etc.

Obtinerea datelor

Procesam direct numai date pe care tu ni le transmiți și exclusiv cu acordul tău (exprimat expres, prin bifarea unor casute prin care iti exprimi acordul).

Inainte de a colecta orice fel de date personale, te informam si iti cerem acordul. Nu colectam datele tale de la terte parti, nu cumparam datele tale si nici nu le vindem.

Colectarea datelor trebuie să aibă întotdeauna o bază legală. Astfel, noi colectăm datele tale in baza: acordului exprimat de tine, realizarea unui proiect (adică într-un interes legitim), obligatii legale sau contractuale.

Stocarea datelor

Stocarea datelor tale se face strict in scopul pentru care ne-ai dat acordul sa colectam informatiile, iar accesul la acestea este oferit doar catre persoanele care au sarcini directe in atingerea acelui scop;

Site-uri ale unor terte parti

Din cand in cand, acest site poate include si link-uri catre alte site-uri web. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a va oferi informatii suplimentare. Aceasta politica se aplica numai in cazul acestui site, prin urmare, daca urmati un link catre un site terta parte, asigurati-va ca cititi politica de confidentialitate de pe acel site.

Drepturile tale

Poti sa ne soliciti sa iti actualizam datele sau sa le portam, in funcție de caz. In timp, toate aceste lucruri se vor putea intampla in mod automat online.

Ne poti solicita sa iti spunem ce date personale detinem in acest moment despre tine. Te poti astepta sa avem strict datele pe care chiar tu ni le-ai furnizat, de exemplu numele sau emailul

Ai dreptul sa soliciti stergerea si distrugerea datelor personale pe care le avem despre tine. Totusi, in anumite cazuri aceasta solicitare poate insemna si retragerea dintr-o anumita activitate, proiect.

Ne obligam sa iti protejam datele personale si sa le folosim strict in scopul pentru care ni le-ai incredintat.
Ne angajam respectam regulamentul GDPR al Uniunii Europene, folosind exclusiv servicii de colectare/stocare/procesare date care respecta legislatia europeana.
Nu vom transfera datele tale in alte tari care nu asigura un nivel de protectie adevat, nu le vom vinde sau transfera fara acordul tau catre o alta organizatie sau entitate de orice fel, nu le vom folos in scopuri ilegitime sau pentru care nu ne-ai oferit acordul.

Reguli pentru protectia datelor personale in Uniunea Europeana si in afara ei:

https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection_en

Pentru orice informatii ne puteti contactata la/For any informations please contact: sen.trepte@gmail.com