Realizam diferite tipuri de scari interioare (si nu numai) cu preturi pentru orice buzunar.

De-a lungul anilor, designul de scari interioare a avansat extrem de mult datorita tehnologiilor nou aparute. Totodata modele de scari la care, in trecut, doar puteam visa acum le putem avea in propria noastra casa. Trepte suspendate, scari elicoidale, scari cu led, toate sunt accesibile, mai ales ca pret. Fie ca iti doresti o scara din lemn masiv, sau, placata cu lemn, cu balustrada, fara balustrada, noi o putem realiza fara sa te stoarcem de bani. Promitem!

Toate scarile pe care le realizam au preturi diferite

Toate lucrarile pe care le realizam sunt diferite si de asta au preturi diferite Costul se stabileste in functie de mai multi factori. O scara din lemn de stejar, de exemplu, are preturi care variaza foarte mult in functie de dimensiuni, de complexitatea lucrarii, de materialele folosite. De asemenea tipul scarii influenteaza costul. Daca scara este dreapta si fara balustrada, costul va fi unul mai mic, daca includem si balustrada pretul mai creste putin. La fel, daca scara este curbata, pretul cu siguranta o sa fie altul fata de cea dreapta…si tot asa. Stai fara grija, insa, toate astea se pot rezolva in cateva minute prin telefon, email, whatsapp, sau prin intermediul butonului albastru, din dreapta paginii. Astfel putem stabili exact de ce aveti nevoie si putem face un pret estimativ.

Proiectul este gratuit

Estimarea este, bineinteles, gratuita. Tot gratuit este si proiectul, iar transportul si amplasarea sunt incluse in pretul final.
Apropo de pret final; Costul unei scari se stabileste dupa ce analizam cererea si facem măsurătorile. Acesta nu se mai schimba decat daca apar cerinte in plus din partea clientului.

Alegeti modele din portofoliu

Pentru o si mai corecta estimare a costurilor finale puteti alege un model din cele realizate deja, afisate la sectiunea “portofoliu”. Daca niciuna dintre scarile de pe site nu e potrivita pentru stilul dumnevoastra nu e nicio problema realizam proiectul astfel incat sa arate asa cum v-ati imaginat ca o sa arate scara perfecta. Proiect pe care il realizam gratuit

Pentru orice informatie va rugam sa ne contactati la telefon: 0720240222, email: sen.trepte@gmail.com, sau prin intermediul butonului albastru din coltul dreapta jos.