Ce materie prima folosim?

Lucram doar lemn 100% natural, prelucrat manual cu imbinare in dinti cu grosime de 20, 30 si 40mm. Principala materie prima,lemnul, este de fiecare data ales cu grija de la furnizori recunoscuti, astfel incat sa fie de cea mai buna calitate, urmarind natura intrinseca a texturii lemnului si distributia fibrelor. Esentele de lemn folosite sunt: stejar, brad, fag.

Cel mai impresionant lucru atunci cand vine vorba despre lemn este durata indelungata de viata, mai ales atunci cand este intretinut corespunzator. Oricine are sau a avut mobilier confectionata din lemn stie ca eforturile de intretinere sunt minime, iar trainicia acestui material se extinde pe o perioada mare de timp.


Ce solutie de lipit folosim?

Folosim bicomponent. Este unul dintre cele mai bune adezive de lipit. Desi costul este mai mare al acestui adeziv, il folosim deoarece, are o rezistenta garantata de peste 100 de ani in favoarea lipiturilor standard unde se foloseste spuma de lipit.

Dar normele de protectie si calitate?

Materialul se încadrează in normele europene din punct de vedere calitativ. Materia folosită este produsă in fabrica de profil care respecta normele de calitate. Un lucru foarte important in prelucrarea lemnului o are umiditatea acestuia care trebuie sa fie între 8-10% pentru trepte și 12-14% pentru binale (usi, ferestre). Nu exista prinderi mecanice!

Oferim Garantie!

Inainte de livrare panourile sunt verificate atât din punct de vedere calitativ dimensional cât și umiditatea lemnului dar, in cazul in care apare o problema de calitate, in perioada de garantie vom inlocui totul pe costul nostru.